SELE SE, DONELI SU KONAČNU ODLUKU: Aca Bulić potvrdio da je sve gotovo, otkrio gde će živeti sa Anom, useljavaju se u ovo divno zdanje...

 

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official/Kurir




Posle godina vanbračnog i problematičnog života sa Zvezdanom Slavnićem, Ana Ćurčić je konačno sreću pronašla pored Ace Bulića , kpoga je i ranije obeležila kao svoju najveću ljubav u životu. Kako pišu mediji, Ana i Aca su rešili da započnu zajednički život. iz ovog razloga njihova podrška i prijatelji su počeli, navodno, da im šalju darove za useljenje.  

Izvor blizak Ani i Buliću saopštio je da su njih dvoje rešili da započnu zajednički život, budući da se svakako ne odvajaju, te da se dogovaraju o svemu zajedno i da imaju jedan skladan odnos:

- Oni su doneli odluku da žive zajedno, jer se ne odvajaju, provode vreme zajedno, kvalitetno, idu, uživaju, viđaju se sa prijateljima, ne osvrću se na ove probleme. Pričali su i doneli su odluku da krenu zajednički život, što se nekako i očekivalo, budući da se toliko godina poznaju, a sada kada su ozvaničili vezu i pričali su o braku, nekako je logično da krenu da žive zajedno, što bi naše babe rekle, da bi videli da li to valja ili ne - započinje izvor za Republiku. 

KRENUO U BUDVU, PA ZAVRŠIO U POLICIJI: Majinom ocu preseo put do mora, Taki Marinković zbog maltretiranja mora da da izjavu

Dostojanstveno rešenje za sramotnu bolest! Rešite se hemoroida pomoću ove biljke koju svi gajimo

DRAGAN STEFANOVIĆ (71), penzioner iz Novog Sada se usled problema sa dijabetesom nalazio na samrtničkoj postelji, ali ono što ga je spasilo bilo je ovo!

Ova priča se potpuno uklopa u ono što Ana deli na instagramu. Reč je o različitim poklonima koji pristižu od podrške. 

- Hvala mojoj drugarici na divnom poklonu - dopisla je Ćurčičeva. Reč o servisu za kafu, koje će siguno lepo stajati i njihovom domu.