PRVO OGLAŠAVANJE NAKON VESTI O RAZVODU! Ana Radulović progovorila o mešanju treće osobe u njen brak - ovo je prava istina!

 


U domaćim medijima se pojavila vest da se voditeljka "Zadruge", Ana Radulović, navodno razvodi od svog supruga Mirčeta Radulovića. 

Ana je u svakom intervjuu kada su je novinari upitali da li ima probleme u braku, govorila da je među njima sve u najboljem redu i da joj je on najveća podrška u životu. 

Iako Ana ne deli često zajedničke fotografije na društvenim mrežama, često je možemo videti u zagrljaju svog supruga na nekim javnim događajima. 

U domaćim medijima se pojavila vest da su prijatelji ovog estradnog para otkrili da se Ana i Mirče navodno razvode i da je u sve upletena i treća osoba. 

- Mirče mi je rekao da se razvode i da je ipak u pitanju treća osoba. Nije hteo da ulazi u detalje - priča izvor za "Skandal".

Ekipa portala Srbija Danas je kontaktirala Anu, a ona nam je demantovala ove navode i istakla da Mirče i ona uživaju u ljubavi:

- Navodi naravno nisu tačni. Reći ću samo jedno, ono što je sigurno jeste da ovako nešto moje kolege novinari sigurno ne bi saznali od trećih izvora već od mene - rekla  je Ana.