MAMA JOJ SAOPŠTILA TUŽNU VEST: Bio je to poslednji susret, a nije ni znala! Dalila se potresnim video snimkom zauvek oprostila

 



Bivša zadrugarka Dalila Dragojević prošle noći potvrdila ja pisanja Republike o potpisanom ugovoru sa televizijom Pink, te je zvanično postala voditeljka Ružičaste imperije, a na Red televiziji će imati sopstvenu emisiju. 

Ona se sada prvi put oglasila, te je na Instagram profilu podelila citat koji joj se dopadao, a verovatno ju je podsetio na savet majke Emine Mujić, koji joj je dala kada je kretala putem rijalitija.

- Mama mi je jednom rekla. Svako u tvom životu će imati poslednji dan sa tobom i ti čak nećeš znati kad će to biti. Doslovno sam osetio to - glasio je status koji je Dalila podelila sa pratiocima na Instagramu. 

Dalila Dragojević pred sam početak ,,Elite" odlučila je da napravi gala rođendan, budući da je ozvaničila potpisan ugovor sa Ružičastom televizijom i postala zvanično njihova voditeljka. 

Dosta se spekuliše da će nakon proslavljenog rođendana, Dalila direktno otići u ,,Elitu" budući da je i sama najavila specijalni zadatak.