INA STIGLA KOD ZOLE U BOSNU: Sa bebom doputovala u Derventu, saterala Ćolića u ćošak! Želi da zajedno odgajaju dete?

 


Bivša učesnica rijalitija "Zadruga", Kristina Ina Rajzinger, koja je već nekoliko dana aktuelna tema domaćih medija zbog šuškanja da je potencijalni otac njenog deteta Lazar Čolić Zola, danas je sve dodatno zbunila i bacila u rebus.

Nakon što je potvrđena informacija da će Zola gostovati u večerašnjoj emisiji "Narod pita", zajedno sa Miljanom Kulić, Ina je doputovala u Bosnu, a mnogi smatraju da je došla upravo kod Zole. 

ZABRANJENO OTKRIĆE: Za 7 nedelja veštačka crvena krvna zrnca zauvek uklanjaju hipertenziju, ojačavaju krvne sudove i neverovatno podižu imunitet!

"Kada zglobovi ne dozvoljavaju da vodimo normalan život, možemo samo da se nadamo čudu!" - Ekskluzivni intervju sa legendarnim čovekom koji je postigao čudo!

KAMERE PONOVO RADE: Pogledajte kako izgleda renovirana Bela kuća! Kadrovi iz Zadruge ugledali svetlost dana

Iako tvrdi da ne želi prisiliti Zolu da preuzme odgovornost za dete, čini se da Ina planira sve da "naplati", a da li će konačno progovoriti i staviti tačku na kompletnu priču - ostaje nam da ispratimo. Ipak, nema sumnje da će i o tome Zola govoriti večeras u emisiji, gde će se napokon suočiti sa bivšom, koja je takođe bila u Zadruzi kada su Ina i Zola bili intimni.

Da podsetimo, Ina je na svet donela devojčicu, a i dan-danas se sumnja da je bivša zadrugarka sve iscenirala, kako bi ponovo dospela u javnost i zavrtela priču.