PRELEPO! ANĐELA SE SELI! Otkrila sa kim započinje zajednički život: "Sa njim ću biti najsrećnija na svetu"

 



Anđela Đuričić, bivša zadrugarka, okačila je svoj prvi Jutjub snimak kako bi i ona započela trend da rijaliti zvezde objavljuju snimke i na taj način u dužoj formi obaveštavaju svoje pratioce šta ima novo u njihovim životima.

Ona je zamolila svoje pratioce da joj postavljaju različita pitanja a potom je ona objavila video u kome je objedinila sve odgovore. Anđeli nije bilo lako da odgovora na neka pitanja, što se i videlo po izrazu na njenom licu. 

Jedno pitanje je bilo jako zanimljivo. Započela je radosno da odgovara a onda se Đuričićeva rasplakala.

Kako sam smršala 31 kg za samo 2 meseca 

Od seprembra, ako bog da, živeću u Beogradu. Za sada preko leta živim na relaciji Beograd - Herceg Novi. Kada se preselim za Beograd zvanično ću kupiti psa i to će biti rase maltezer. Imaću kućnog ljubimca i sa njim ću da živim. Sa njim ću biti najsrećnija osoba na svetu. Oduvek sam želela da imam kućnog ljubimca. To će mi biti najbolji prijatelj i znam da ću sa njim provoditi najviše vremena - započela je Anđela. 

- Moram da priznam, nsiam nikad bila nešto psoebno druželjubiva, ali sada sam nakon Zadruge postala mnogo asocijalna - kroz suze je rekla Anđela.