"KARJ JE!" Filip i Aleksandra potvrdili raskid, obrisali sve zajedničke fotografije i kratko se oglasili! Veridba je raskinuta, ne odlazi u Hrvatsku

 


Aleksandra i Filip, po svemu sudeći, nisu raskinula na miran način, s obzirom da su odlučili da uklone jedno drugog i sa društvenih mreža!

Aleksandra Nikolić i Filip Car su se verili u rijalitiju, a nakon istog, pobednica Zadruge 6 otišla je u Crikvenicu i upoznala njegove roditelje. Zajedno su planirali porodicu i zajednički život, a onda se desio šok preokret.

Naime, Aleksandra je danas uklonila sve fotografije sa Filipom na Instagramu, a potom ga i otpratila, pa je više nego očigledno da je njihova veza u ozbiljnoj krizi. 

KAKO LAKO SMRŠATI 26 KILOGRAMA KOD KUĆE [detaljan recept]

NAŠLA ZVEZDANU ZAMENU: Anđela priznala da postoji neko u njenom životu, pokazala šta je udvarač uradio za nju - prelep gest

SNIMAK ISLAMSKOG RITUALA NA VIDOVDAN: Dejan Dragojević današnji Bajram ne praznuje kod kuće, ima poseban način


Da podsetimo, Filip Car je objavio i fotografiju na svom profilu, pa napisao "Kraj", a nikome nije bilo jasno o čemu se tačno radi i šta se zapravo desilo između Aleksandre i Filipa, pa su rešili da stave tačku na svoj odnos.

Ovaj potez bivših verenika se uveliko komentariše na društvenim mrežama, a mnogi smatraju da će se Filip sada vratiti bivšoj devojci, Maji Marinković.