JOŠ JEDNA LEGENDA ULAZI U ZADRUGU 7 - gledaoci je jedva prepoznali nakon novih korekcija: Pravo iznenađenje

 "Zadruga 7" je najavljena i ona će po rečima Željka Mitrovića da bude tematski vezana za elitu. Ko su učesnici se nagađa, a neka imena su već poznata. Tako je ekipa Srbije Danas snimila Miljanu Kulić i Ivana Dragića ispred Pinka koji su došli kako bi potpisali ugovor sa ružičastom televizojom.  

A sada je još jedna bivša zadrugarka sugerisala da ulazi u najgledaniji rijaliti koji je ispisao istoriju televizije na ovim prostorima.  

Reč je o Slađi Lazić, užičkoj Staniji, koja je na svom Instagram profilu podelila svoju sliku na kojoj piše "Zadruga 7 elite". 

Ova vatrena brineta je poznata po vrlo izazovnom oblačenju, a "Zadrugu 6" je obeležila ogovaranjem sa Branislavom Radonjićem Brendonom, druženjem sa Majom Marinković i ljubavnoj vezi sa Lazarom Čolićem Zolom.

Kako sam smršala 31 kg za samo 2 meseca

OSTALA TRUDNA U ZADRUZI, PA TEK DANAS SAZNALA: Starleta izašla među poslednjima, a nije ni znalal da čeka bebu, otkrila

CAREVA PORODICA VIŠE NE ŽELI ALEKSANDRU U KUĆI: Filip preduzeo mere, zajedno napuštaju Crikvenicu!


Pošto je ona ušla u vezu sa Zolom tek nakon što je Miljana Kulić diskvalifikovana, gledaoci ne mogu da dočekaju da vide kako će Stanija iz Užica i poznata Nišlijka da se slažu u kući. Tim pre, što su obe poznate po svom temparementu. 

Gledaoci tvrde da je Slađa imala nove korekcije te da izgleda bolje nego ikada pre. Toliko bolje da su je jedva prepoznali.  

Miljana je u razgovoru sa Srbijom Danas istakla da sa njom ne ulaze ni Nenad Macanović Bebica ni Marija Kulić. Ona je neposredno pred odlazak na Pink raskinula sa Bebicom upravo zato što ne želi da podrži njen ponovni ulazak u  najgledaniji rijaliti. Stoga je ispred zdanja na Dedinju došla uplakana:

- Baš mi je teško, upravo sam raskinula sa Nenadom. Nikada ovakav nije bio. Nismo imali svađe, čovek se promenio preko noći. Nisam spremna da se borim ni za koga. Zamera mi ulazak u rijaliti. On ne planira da uđe sa mnom. Ne želim više da pričam o njemu - jasna je čuvena Miksi.