CAR DOBIO SINA, POSTAO TATA! U Zadrgugu stiglo saopštenje, vesele vesti raznežile zadrugara, ali majka deteta nije za sada poznata javnosti

Veliki šef je danas iznenadio zadrugare pismima koja su stigla na adresu Bele kuće. Prvo su saznali da će morati da raščiste prostor između garderobera, a obezbeđenje je iznelo krevet Milice Veselinović, koji je koristila i kao ostavu. Zadrugarka je počela da histeriše, sve dok u Belu kuću nije unet krevetac.

Kad je obezbeđenje unelo krevetac, zadrugari su dobili novo obaveštenje o zadatku koji će morati da ispoštuju, kako bi dobili žurku za Prvi maj.


- Dragi zadrugari, Zola i Filip su upravo dobili specijalni zadatak. Na njima je da narednih dana predano i brižno brinu o svojoj bebici, beboniju, Bokiju… Zola i Filip ce biti Bokijeve dadilje, moraće da ga hrane, presvlače, uspavljuju, brinu da je podrignuo posle svakog obroka, moraju ga izvoditi na vazduh, zabavljati, maziti i čuvati. Beba Boki ce spavati u prostoru između garderobera koji je preuređen za bebu, ali ce Zola i Filip morati stalno da brinu o njemu. Na zvuk Velikog šefa će uvek morati da dođu do njega da ga presvuku ili uspavaju ili nahrane u zavisnosti od toga šta je u tom momentu potrebno bebi. Svi ostali zadrugari trebalo bi da im pomognu u čuvanju bebe Bokija i da im bar malo olakšaju kako bi ovaj zadatak bio uspešan i kako bi dobili veliku i bogatu proslavu Prvog maja - glasilo je pismo.

Bojan Simić se odmah presvukao u prikladnu garderobu i uživeo u ulogu.