PORODICA SE ODRIČE MILICE Zbog nemoralnog ponašanja, zadrugarku čeka pakao, ovo su svi detalji iz porodične kuće


 Dok je prošle sezone nosila titulu najmlađe zadrugarke u istoriji ovog rijalitija, ponašanje u aktuelnoj sezoni preti da uz svoje ime Milica Veselinović doda i titulu najpromiskuitetnije stanarke „bele kuće“.

Ona je prvo bila sa Mensurom Ajdarpašićem, potom s Filipom Carem, a poslednji u nizu je Bilal Brajlović, sa kojim je pre neko veće uplovila u vezu bez obaveza, koja se zasad temelji samo na telesnom zadovoljstvu.

Izvor blizak porodici Veselinović za Rijaliti plus otkriva da su njeni roditelji očajni zbog ponašanja naslednice i da ne znaju šta im je gore, da li to što menja muškarce s kojima stupa u intimne odnose ili što se pred njima ponižava i moli za ljubav kada je svaki kasnije ili pre iskoristi i šutne.

- U porodici Veselinović je mesecima muk, niti gde idu niti im ko dolazi. Milica ih je razočarala i dotukla svojim promiskuitetnim i raskalašnim ponašanjem. Ne mogu da prepoznaju sopstveno dete. Osramoćeni su, postiđeni i na ivici su odluke da joj zabrane povratak u porodičnu kuću kada se rijaliti završi - počinje izvor, i dodaje:

ISKORISTITE PRILIKU I POSETITE MANASTIR TUMANE PO POVOLJNIM CENAMA, REZERVIŠITE VAŠE MESTO KLIKOM NA LINK OVDE.



- Vezu s Mensurom su joj nekako i oprostili, ali situaciju sa Carem, koja je bila puna ponižavanja i maltretiranja sa njegove strane, teško su podneli. Sada je u krevet ušla i Bilalu, kog bez blama seksualno i oralno zadovoljava čak i kada je u prostoriji upaljeno svetlo. Na prvom mestu ovo smeta njenoj majci, koja se pita gde je pogrešila i svakodnevno se kaje što je dozvolila maloletnoj Milici da uđe u rijaliti.

Izvor za kraj razgovora ponavlja da Miličini roditelji jedini izlaz iz ove situacije vide u tome da je se odreknu.

- Toliko su tužni i razočarani da me uopšte ne bi iznenadilo da je se odreknu kada se šou završi.