OVO JE DEVOJKA KOJOJ JE ZVEZDAN UZEO 700.000 PA JE NAŠAMARAO: Potresna ispovest iz kladionice! Ana bila sa njim sve vreme

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official



Zvezdan Slavnić prokockao je 700.000 dinara koje mu je dala jedna radnica u kladionici, a nakon toga je pretukao jer je ona rekla Ani Ćurčić da joj Zvezdan duguje novac! Naime, sin Moke Slavnića se redovno kockao u jednoj prestoničkoj kladionici. Gubio je velike svote novca, a sve su to pretežno bile pare njegove žene, aktuelne zadrugarke. Jednog dana devojka koja je radila u toj kladionici pozajmila mu je 700.000 dinara, i to iz kladionice, jer joj je obećao da vraća do kraja dana.

- Zvezdan je visio po kladionicama u kraju, bolje reći, nije izlazio iz istih. Nije da je bio samo u jednoj, nego u svakoj mogućoj. Ta devojka Jelena je zazirala od njega, plašila ga se. Kao da je osećala da će da joj naudi. Jednog dana joj je tražio pare, rekao je da ima siguran dobitak. Kada mu je dala 700.000 dinara od pazara, on je taj novac prokockao, a Jeleni je rekao da ide do kuće i da mora od Ane da uzme pare i da joj donese. Pošto ga nije bilo, nije se vraćao, ta devojka ga je zvala, ali je on bio nedostupan. Uplašila se da će dobiti otkaz, pa je pozvala Anu, koju umalo nije strefila srčka kada je čula šta je uradio - počinje  dobro obavešten izvor za Republiku, a onda u nastavku otkriva šta se dalje dešavalo kada se Ćurčićka umešala u sve:

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official


- Ana je poludela, odmah je napala Zvezdana, a on je nasrnuo na nju, da bi potom došao u kladionicu sav besan, odvukao Jelenu do WC i išamarao je. Ana, koja je znala sta će uraditi, potrčala je za njim iz kuće i upala u WC kladionice, razdvojila ga od devojke i smirila situaciju. Ujutru je našla novac i odnela Jeleni da ne bi imala probleme na poslu. Ni to je nije spaslo jer je dobila otkaz kada je vlasnik saznao da je davala novac iz kase.

Ovi priču preksinoć je u razgovoru s voditeljem Markom Đedovićem potvrdila i Ana Ćurčić, koja je otvorila dušu o bolnoj temi, gde je ispričala još skandaloznih detalja iz veze sa Slavnićem.

PRIUŠTITE SEBI JEDNODNEVNI IZLET I OBIĐITE BOSANSKE PIRAMIDE PO JAKO POVOLJNIM CENAMA KLIKOM OVDE REZERVIŠITE VAŠE MESTO.

- On je jedan ozbiljan kockar, to sebi i danas ne priznaje. Priča da se nije pozajmljivao, a jeste. Nekim ljudima nije vraćao novac. Neke devojke u kladionicama je doveo do toga da dobiju otkaz. Pozdravila bih devojku koja se zove Jelena, koja je imala problem s njim, a koja mi je dala podršku. Kocka je veliki problem i veliki porok, ima kockara koji ne maltretiraju žene zbog toga, ali je on sklon tome. Od njega sam doživela neke stvari koje ću tek ispričati. Sebe javno mogu da nazovem žrtvom nasilja - rekla je Ana kroz suze, potvrdivši priču našeg izvora.